Openingstijden:

Di t/m Do 9.30 tot 17.30 uur
Vrij 9.30 tot 20.30 uur
Za 9.00 tot 17.00 uur.

Onderhoud van uw meubels

Onderhoud aan uw meubels, hout en textiel e.d. is onontbeerlijk om zo lang mogelijk te kunnen blijven genieten van uw interieur. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met een bedrijf dat is gespecialiseerd in onderhoudsprodukten. Klik op de link hieronder voor meer informatie en produkten.


Floorfriendly

Floorfriendly beschermt uw vloer.
Voorkom beschadigingen aan uw vloer
door het gebruik van uw meubelen!
Gebruik onze kortingskode en krijg 5% korting op uw bestellingYour Floor Nederland

Vitrage

Glasgordijnen

Glasgordijnen (of vitrages) hebben de unieke eigenschap dat ze een verzachtende invloed op de sfeer in uw woon- of slaapkamer uit oefenen. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd en het interieur krijgt een gezellig besloten karakter en een vriendelijke uitstraling. Glasgordijnen hebben als voordeel dat er zowel modieuze (kleuren en dessins) als praktische (lichttempering en doorzichtig) aspecten aan verbonden zijn.
U kunt er van verzekerd zijn dat OER glasgordijnen aan de hoogste eisen voldoen wat betreft kwaliteit van de garens en gebruikte weef- en verftechnieken. Dit komt ten goede aan de levensduur van uw gordijnen.

Cosmo glasgordijnen

Het Cosmo systeem van OER geeft uw gordijn een extra dimensie. Extra sfeervol door de harmonieus golvende stof. U heeft de keuze uit koord- of trekstangbediening. Dit railsysteem is verkrijgbaar in eigentijds aluminium. De bijzondere confectie is OER wel toevertrouwd. Het resultaat is een lust om te zien!


Wij zijn dealers van de volgende merken:
  • Ado
  • Egger
  • OER