Tapijt

Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt uw comfort in werkelijk elke situatie. Zo kunnen uw kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. En zo kunt u 's avonds heerlijk genieten van uw home cinema want tapijt maakt de akoestiek voller, ronder en natuurlijker. Aan de andere kant dempt tapijt vele contactgeluiden waaronder hakken. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Kortom, de eigenschappen van Ambiant tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing.

Tapijtkleuren

Tapijt is leverbaar in eindeloos veel kleuren. Rood, oranje en groengeel zijn warme kleuren die ons een gevoel van gezelligheid geven. Rustgevende, maar zakelijke kleuren zijn violet, blauw en blauwgroen. Kleuren hebben een optische werking. Zo maken lichte kleuren een kamer groter en donkere kleuren laten een ruimte kleiner ogen. En natuurlijk is een kleur heel smaakbewust. De één vindt antraciet dé ideale kleur, de ander houdt liever van een lichtbeige tint.

Tapijtstructuren

Tapijt is verkrijgbaar in verschillende structuren. Hiermee wordt de vorm van het poolmateriaal, de dikte ervan en de pooldichtheid bedoeld. De belangrijkste structuren zijn bouclé, frisé, naaldvilt, saxony, shaggy en velours. Hieronder leest u wat elke structuur inhoudt. En u kunt al onze kwaliteiten bekijken, onderverdeeld naar structuur.

Wij zijn dealers van de volgende merken:
  • Ambiant
  • Edel
  • Interfloor
  • Belakos
  • Nouwens & Bogaerts