Screens

Screen Select

De Select is met zijn strak vormgegeven behuizing eenvoudig te monteren en leverbaar in iedere RAL kleur. Zo houdt u in de zomer de zon buiten en blijft het lekker koel in huis.
De Select screens zjn leverbaar t/m 340 cm breed en 350 cm hoog. Het maximale doekoppervlak is 9 m2.

Screen Select ZIP

Het grote voordeel ten opzichte van het standaard model Select screen is dat het doek over de gehele hoogte in de geleiders gefixeerd wordt door middel van een rits. Hierdoor is er geen ruimte meer tussen geleiders en doek. Door deze fixatie van het doek in de geleiders is de ZIP screen 100% windvast en worden insecten buiten de deur gehouden.
De Select screens zjn leverbaar t/m 340 cm breed en 350 cm hoog. Het maximale doekoppervlak is 9 m2.

Screen Select Balance

De Balance is een rond vormgegeven stijlvolle screen. Bovendien is deze screen eenvoudig te monteren en leverbaar in iedere RAL kleur.
De Balance is leverbaar t/m 340 cm breed en 350 cm hoog, met een maximaal doekoppervlak van 8 m2
Uw zonwering bedienen vanuit uw luie stoel? Het is allemaal mogelijk met een RTS motor en afstandbediening. Uw Sunpoint specialist vertelt u graag alles over de eindeloze mogelijkheden.

Screen Select Curve

De Curve is de nieuwste aanwinst in het veelzijdige assortiment van Sunpoint. De moderne vormgeving in combinatie met de modernste techniek maakt dat dit screen behoort tot de top in zijn klasse.
De Curve is leverbaar tot 500 cm breed en 500 cm hoog. Het maximale doekoppervlakte is 16 m2