Openingstijden:

Di t/m Do 9.30 tot 17.30 uur
Vrij 9.30 tot 20.30 uur
Za 9.00 tot 17.00 uur.

Onderhoud van uw meubels

Onderhoud aan uw meubels, hout en textiel e.d. is onontbeerlijk om zo lang mogelijk te kunnen blijven genieten van uw interieur. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met een bedrijf dat is gespecialiseerd in onderhoudsprodukten. Klik op de link hieronder voor meer informatie en produkten.


Floorfriendly

Floorfriendly beschermt uw vloer.
Voorkom beschadigingen aan uw vloer
door het gebruik van uw meubelen!
Gebruik onze kortingskode en krijg 5% korting op uw bestellingYour Floor Nederland

Plissé- en dupligordijnenPlissé- en dupligordijnen zijn erg geliefd. Binnen onze modieuze collectie plissé- en dupligordijnen kun je kiezen uit de meest prachtige, verfijnde stoffen in de mooiste trendkleuren. tr>
Voor alle raamvormen

Plissé- en dupligordijnen zijn bij uitstek geschikt voor bijzondere raamvormen. Van driehoeksramen en trapeziumramen tot ronde ramen en serres: je vindt altijd het perfecte plissé- of dupligordijn. Een bijkomend voordeel is dat een plissé- of dupligordijn geluiddempend werkt als je een parket- of laminaatvloer hebt.
Regel eenvoudig de mate van lichtinval en privacy met de optie vrij pakket. Ontdek de eindeloze variatie!

Energiebesparing

Wist je dat dupligordijnen een geschikte oplossing zijn voor een betere klimaatbeheersing in je huis? De honingraatstructuur creëert ruimte voor stilstaande lucht. Stilstaande lucht is een uitstekende isolator, die de warmte binnen houdt bij kou of juist buiten houdt bij hoge temperaturen. De collectie biedt stoffen die ervoor zorgen dat er tot 46% minder lucht via het raam verdwijnt of binnenkomt. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op je energiekosten!