Matrassen

In onze slapenstudio liggen momenteel ca. 20 testsets, hierdoor kunt u een goede indruk krijgen van het comfort van een matras en bodem.
Uiteraard zullen wij u daarbij vakkundig uitleg geven over de samenstelling van matras/bodem, en u advies geven bij het maken van uw keuze.
Ook hebben wij tal van hoofdkussen op voorraad liggen, die u desgewenst eerst thuis mag testen ! Komt u vrijblijvend eens testen, dan ervaart u wat prettig en comfortabel liggen is.

Geltex matrassen


Heerlijk slaapcomfort dankzij nieuwe GELTEX®

De juiste matras kiezen is allesbehalve evident. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. Welke matras je ook kiest, de unieke, gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw. Zo wordt jouw bed, de beste plek ter wereld! Met deze nieuwe generatie GELTEX® lanceert Beka® een volledig nieuwe schuimcategorie, ‘slow resilient schuim’ in combinatie met een Pocketverenkern. Om elk lichaam de juiste ondersteuning te geven, hebben we het nieuwe GELTEX® schuim ontwikkeld in verschillende comfortgradaties: van een typische comfortlaag tot een stevige supportlaag. Het resultaat? Ongeëvenaard slaapcomfort.

Een nieuwe generatie GELTEX®

De eerste generatie GELTEX® matrassen werd een groot succes dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Beka® bleef inzetten op verbetering in de zoektocht naar het summum van slaapcomfort. Na jarenlange innovatie, lanceert Beka® nu de nieuwe generatie GELTEX®: de focus ligt meer dan ooit op duurzaamheid en een langere levensduur.