In-betweens

In sommige interieurs komt de klassieke combinatie van vitrage en overgordijnen minder goed tot haar recht. In deze interieurs vinden stoffen die de eigenschappen van vitrage en overgordijnen combineren een perfecte plaats. Deze stoffen, In-betweens genaamd, bieden uw kamer de lichtdoorlatendheid van vitrage en de veelzijdigheid aan kleuren en dessins van overgordijnen. De In betweenstoffen kunnen uitstekend in plooien geconfectioneerd worden, maar worden tegenwoordig ook veelvuldig gebruikt in vouwgordijnen en panelen.

In het huidige tijdbeeld èn bij OER zijn de inbetweens of transparanten niet meer weg te denken. Inbetweens zitten wat doorzichtigheid betreft tussen vitrage en overgordijnen in en zorgen voor een prachtige lichtinval met de uitstraling van natuurlijke materialen. Bij OER vindt u ook ausbrenners, waarbij gedeeltes worden weggeëtst en bedrukte inbetweens.

Inbetweens met plooien

In ons eigen atelier kunnen wij uw OER-gordijnen in verschillende uitvoeringen confectioneren. Het uitvoeringsniveau ligt hoog met o.a. hoge plooien en band, garen en verzwaring op de kleur van de stof afgestemd. Er is keuze uit een enkele-, dubbele, triple- of platte plooi. Uw gordijnen krijgen een perfecte behandeling in ons unieke plooi-instrijk-apparaat dat er voor zorgt dat uw gordijnen direct na het ophangen mooi in de plooi vallen. Om er voor te zorgen dat uw gordijn schoon blijft en goed wordt beschermd worden de gordijnen hangend vervoerd in een professionele gordijnhoes.

Cosmo inbetweens

Het Cosmo systeem van OER geeft uw gordijn een extra dimensie. Extra sfeervol door de harmonieus golvende stof. U heeft de keuze uit koord- of trekstangbediening. Dit railsysteem is verkrijgbaar in eigentijds aluminium. De bijzondere confectie is OER wel toevertrouwd. Het resultaat is een lust om te zien!

Wij zijn dealers van de volgende merken:
  • Holland Haag
  • Kobe
  • Toppoint
  • OER