Openingstijden:

Di t/m Do 9.30 tot 17.30 uur
Vrij 9.30 tot 20.30 uur
Za 9.00 tot 17.00 uur.

Onderhoud van uw meubels

Onderhoud aan uw meubels, hout en textiel e.d. is onontbeerlijk om zo lang mogelijk te kunnen blijven genieten van uw interieur. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met een bedrijf dat is gespecialiseerd in onderhoudsprodukten. Klik op de link hieronder voor meer informatie en produkten.


Floorfriendly

Floorfriendly beschermt uw vloer.
Voorkom beschadigingen aan uw vloer
door het gebruik van uw meubelen!
Gebruik onze kortingskode en krijg 5% korting op uw bestellingYour Floor Nederland

Duo RolgordijnenHet duo rolgordijn combineert sfeer en stijl in één uniek product. Pure fashion voor je raam!

Prachtige stoffen

De collectie bevat meer dan 90 prachtige, kwalitatief hoogwaardige stoffen in de trendy kleurgroepen wit, beige, bruin, grijs en taupe. Veel stoffen hebben een rijke textieluitstraling. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met diverse baanbreedtes, van 4,5 cm (S) tot 40 cm (XXL). Zo bepaal je de uitstraling in je interieur die jij wenst!

Mooie uitvoeringen

Je kunt je duo rolgordijn naar jouw unieke smaak uit laten voeren. Als je houdt van extra luxe en stijl, dan zal de design uitvoering je zeker aanspreken. Of kies voor een mooie koof in wit, aluminium, antraciet, beige of zwart. Heb je erg brede ramen? Dan is het nieuwe twee-in-één montageprofiel ideaal. Ben je benieuwd naar deze en andere uitvoeringen? Onze raamdecoratie specialisten bij jou in de buurt laten graag alle mogelijkheden zien!

Unieke lichtinval

Het duo rolgordijn combineert sfeer en stijl in één uniek product. Pure fashion voor je raam!

Duo rolgordijnen verduisterend

De collectie duo rolgordijnen biedt ook verduisterende stoffen. Ideaal voor de slaapkamer! Het is dus mogelijk je gehele huis te voorzien van deze populaire collectie.